Beauty Salon HER Avenue

Ontdek de ultieme brow- en lash-behandelingen bij HER Avenue Beauty Salon in Coevorden, Drenthe

Bij HER Avenue draait alles om schoonheid en zelfvertrouwen. Wij geloven dat elke vrouw het verdient om zich elke dag prachtig te voelen. Of je nu je wenkbrauwen een perfecte shape wilt geven, je wimpers wilt liften, of een langdurige oplossing zoekt met permanente make-up, bij HER Avenue in Coevorden ben je aan het juiste adres. Onze behandelingen zijn speciaal ontworpen om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren, met een vleugje luxe die je nergens anders vindt.

PMU/Powderbrows: De perfecte brows, altijd

Permanent mooie wenkbrauwen zonder dagelijks te tekenen? Dat kan met onze PMU/powderbrows-behandelingen. Deze behandeling zorgt voor strakke, volle wenkbrauwen die helemaal bij jouw gezicht passen. Ideaal voor dames uit Drenthe die altijd on fleek brows willen, zonder gedoe. Onze specialisten in Coevorden creëren brows die perfect passen bij jouw natuurlijke uitstraling.

  • Nieuw in PMU? Begin dan met een eerste behandeling waarbij we je wenkbrauwen van begin tot eind perfectioneren.
  • Na 6-8 weken kun je een nabehandeling krijgen om ervoor te zorgen dat de pigmentatie optimaal blijft.
  • Heb je al PMU en is het tijd voor een touch-up? Kom dan langs voor een opfrisbehandeling na 1 of 2 jaar, zodat je brows er weer uitzien als nieuw.

Browstyling: Voor de perfecte shape

Wenkbrauwen zijn dé eyecatchers van je gezicht. Ze geven vorm en expressie en verdienen daarom de beste verzorging. Bij HER Avenue bieden we verschillende browstyling-behandelingen om je wenkbrauwen te stylen en kleuren naar wens.

  • Laat je wenkbrauwen epileren, harsen en knippen voor een strakke, natuurlijke vorm.
  • Wil je wat extra definitie? Combineer browstyling met verven voor brows die echt opvallen.
  • Voor een langer durend resultaat kies je voor henna brows, met of zonder styling. Henna zorgt voor een langdurige, natuurlijke kleur die wekenlang blijft zitten.

Browlamination: De nieuwste trend voor volle, gelifte brows

Browlamination is dé trend op het gebied van wenkbrauwen. Deze behandeling geeft je brows een gelifte, volle look die wekenlang blijft zitten. Of je nu kiest voor een browlamination of de hybrid variant (inclusief verven), bij HER Avenue zorgen we ervoor dat jouw brows altijd on point zijn.

Browlamination is perfect voor vrouwen die dromen van volle, strakke brows zonder veel onderhoud. Deze behandeling fixeert de haartjes in de gewenste vorm en geeft een liftend effect. Combineer het met een kleuring voor een extra intens resultaat.

Lash Styling: Voor de perfecte oogopslag

Naast de perfecte brows, kunnen we bij HER Avenue ook jouw wimpers een mooie boost geven. Van lash lifts tot wimperextensions, onze lash styling-behandelingen zijn er om jouw ogen nog meer te laten spreken.

  • Laat je wimpers liften voor een natuurlijke krul die wekenlang blijft zitten. Wil je wat meer definitie? Kies dan voor een lash lift met verven.
  • Voor dames die dromen van langere, vollere wimpers zonder mascara, bieden wij wimperextensions aan. Van subtiele one by one extensions tot volumineuze 4D lashes, je vindt altijd de perfecte optie die bij jouw look past.

Waarom kiezen voor HER Avenue in Coevorden?

HER Avenue is meer dan een beauty salon. Het is een plek waar je kunt ontspannen, genieten, en vooral: stralen. Gelegen in Coevorden, bieden wij onze topkwaliteit brow- en lash-behandelingen aan dames uit heel Drenthe, inclusief Emmen, Hoogeveen en verder. Onze specialisten werken met de nieuwste technieken en hoogwaardige producten, zodat jij altijd het beste resultaat krijgt.

Bij HER Avenue staan jouw wensen centraal. Of je nu komt voor PMU, browstyling, henna brows, browlamination of lash extensions, wij zorgen ervoor dat jij de salon verlaat met een glimlach op je gezicht en een stralende look.

Maak vandaag nog een afspraak

Ben je klaar om je wenkbrauwen en wimpers een boost te geven? Maak dan vandaag nog een afspraak bij HER Avenue in Coevorden en ervaar zelf waarom zoveel vrouwen uit Drenthe voor ons kiezen. Want bij HER Avenue geloven we dat elke vrouw het verdient om zich mooi en zelfverzekerd te voelen. “Life is beautiful, so are you!” We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze salon.

Shop all your beauty favorites online