Olaplex Treatment

‘Pretty perfect and healthy hair with HER Olaplex’
Come and get your Olaplex

 

Olaplex behandeling

Een volledige Olaplex behandeling begint in onze salon en zet jij thuis voort. De meest gestelde vraag is of Olaplex wel zin heeft als je het enkel vanuit huis wilt gebruiken. Ons antwoord daarop is volmondig ‘ja’.

Behandeling bij de kapper (no. 1 & 2)
Olaplex nummer 1 en 2 (zie uitleg hieronder) worden alleen in salons gebruikt. Je kunt jouw haar met Olaplex laten behandelen als individuele herstellende behandeling of als aanvulling op een kleuring van jouw haar.

Behandeling thuis (no. 0 & 3t/m 9)

Voor het beste resultaat gebruik je alle 9 producten die Olaplex te bieden heeft. Ook zijn deze producten perfect afzonderlijk van elkaar te gebruiken. Alle producten van Olaplex zijn genummerd, waardoor jij jouw gewenste product met elk een unieke werking gemakkelijk kunt kiezen. Hoe meer producten je van Olaplex gebruikt, hoe beter het resultaat. Hieronder vind je een handig overzicht van alle producten en bijbehorende nummers, waaruit jij de producten kiest, die het beste zijn voor jouw haar.

‘All of thé amazing and magical Olaplex products’

Olaplex No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment

Olaplex 0 is een primer voor Olaplex 3. Deze primer bereidt het haar voor op de behandeling met nummer 3 voor een nog beter resultaat. Als je beide producten samen gebruikt, zie je na één behandeling al resultaat en zorgt dit voor extra herstel en sterker haar.

De flacon bevat drie tot zes applicaties, afhankelijk van de lengte en dikte van jouw haar.

Olaplex No. 1 Bond Multiplier & No. 2 Bond Perfector

Olaplex 1 en 2 worden alleen in onze salon gebruikt. Het gebruik ervan vereist professionele kennis. Het geconcentreerde product Olaplex 1 herstelt, zeker in combinatie met Olaplex 2, de zwavelverbindingen in het haar.

Wil je deze behandeling thuis zelf (enigszins) nabootsen? Kies dan voor de combinatie van Olaplex nummer 0 en Olaplex nummer 3.

Olaplex No. 3 Hair Perfector

Olaplex 3 is de meest populaire behandeling en is voor velen het favoriete product van Olaplex. Heb jij erg beschadigd haar? Dan kun je deze het beste combineren met Olaplex nummer 0 voor sneller en beter herstel van jouw haar. Het zorgt ervoor dat jouw haar minder afbreekt, herstelt jouw haarstructuur en geeft direct een zichtbaar resultaat.

Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo

Dit is de shampoo van Olaplex, die jouw haar dagelijks beschermt en met iedere behandeling gezonder maakt. Heb jij last van gespleten punten, pluizig haar of breekbaar haar, dan is dit de shampoo voor jou. Deze shampoo is ook veilig voor gekleurd haar en zorgt ervoor dat jouw kleuring langer mooi blijft.

Olaplex No. 4P Blond Enhancer Toning Shampoo

Olaplex 4P is net even anders dan de andere producten van Olaplex. Het product lijkt veel op de Olaplex 4 Bond Maintenance Shampoo. Het verschil is dat de 4P-shampoo naast de gepatenteerde Olaplex-technologie ook paarse pigmenten bevat om blond, grijs en licht haar (zowel natuurlijk als gekleurd) te neutraliseren en te tonen. De zilvershampoo gaat warme tinten tegen en maakt het haar koel, helder en gezond.

OLAPLEX No. 4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo

Verwijderd build-up en laat jouw gezonde haar zien! 

Wat maakt haar dof, verkleurd, droog, onhandelbaar of vettig? Build-up, oftewel ophoping. Nº.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo bevat een nieuwe technologie waarmee jij jouw haar op z’n gezondst kunt laten stralen. Verbeter jouw ‘hair-repair journey’ door al het vuil te verwijderen wat voor haarbreuk zorgt. Conventionele harde cleansers kunnen het haar stro-achtig laten voelen, maar de Nº.4C doet dat niet. Onderhoud jouw haar met onze nieuwe sulfaat-vrije en pH gebalanceerde shampoo voor gehydrateerd haar.

Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner

De Olaplex 5 is een conditioner die je na de shampoo (nummer 4) gebruikt. Het product zorgt ervoor dat jouw haar nog meer glans krijgt. Beide producten geven, zeker gecombineerd, levendige, volle en glanzende lokken.

Olaplex No. 6 Bond Smoother

Olaplex 6 is een leave-in-smoother crème die jouw haar hydrateert. Je kunt dit product op verschillende manieren gebruiken:

Olaplex No. 7 Bonding Oil

De bonding oil van Olaplex 7 zorgt voor een spectaculaire glans, zachtheid en laat jouw haarkleur stralen. Perfect als je last hebt van droge punten of pluizend haar.

Olaplex No. 8 Bond Intense Moisture Mask

Deze creatie van Olaplex is een sterk geconcentreerd haarmasker dat jouw haar weer zo laat stralen dat stijlen overbodig is. Het geeft extra veel glans, maakt het haar zachter, geeft meer volume, maar verzwaart het haar niet. Je hebt maar een klein beetje nodig: één pompje voor kort haar, twee pompjes voor halflang haar en drie voor lang haar.

Olaplex No. 9 Bond Protector Nourishing Hair Serum

Dit is een leave-in, siliconen-vrije haarserum en werkt als een schild tegen luchtvervuiling en hitte, waardoor klitten, haarbreuk en statisch haar ontstaat. Olaplex Bond Building Technology werkt samen met de krachtige antioxidant-rijke Rode Alg Extract om het haar te verzachten, luchtvervuiling te blokkeren en vrije radicalen te neutraliseren.

Olaplex 9 geeft een zijdezachte glans, style memory, veerkrachtige krullen, gaat statisch haar tegen en biedt hittebescherming tot 230 °c. Het is geschikt voor alle haartypes.

Deze Olaplex behandelingen en producten zijn natuurlijk allemaal te verkrijgen in onze PRETTY PINK SALONS.

Shop all your beauty favorites online

Shop all your beauty favorites online