Hair Weaves

‘Dancing with hair’

HER Weaves geven een natuurlijk volume- en dansend effect aan jouw haar.

HER AVENUE is naast specialist in extensions ook gespecialiseerd in het plaatsen van hair weaves. Wij zetten dit volgens de LA METHOD.

Wat is de LA METHOD?

Bij de LA METHOD maken wij een baan van microringen op jouw eigen haar waaraan met draad de weave wordt bevestigd. Wij gebruiken geen lijm en niet eerst een strakke vlecht. Het is een hele fijne en veilige methode die comfortabel aanvoelt en makkelijk wordt onderhouden.

Onze weaves geven een mooi natuurlijk effect en zijn totaal niet zichtbaar in jouw haar. ‘THE INVISIBLE WEAVE’ noemen wij ze ook wel.

Wil jij jouw haar vast dragen met een weave?

Met deze methode kan dat perfect. Door onze manier van plaatsen zorgen wij er altijd voor dat er genoeg haar is om de weave te bedekken.

Is een weave schadelijk voor jouw eigen haar?

Wij garanderen dat onze weaves en onze manier van plaatsen absoluut geen schade aanrichten aan jouw eigen haar.

Het is natuurlijk altijd van belang dat een weave op professionele wijze wordt gezet en verwijderd. Ook is het van belang dat jij het zelf thuis ook goed verzorgd met de producten die wij adviseren en de weave periodiek omhoog laat plaatsen.

Hoelang kan ik mijn weave dragen?

Bij een weave is het van belang dat jij deze eens per 8 a 10 weken omhoog laat plaatsen in onze salon. De weave wordt professioneel verwijderd en dezelfde weave wordt dan weer omhoog geplaatst volgens onze LA METHOD.

Onze weaves hebben gegarandeerd een draagtijd van in totaal 9 tot 12 maanden. Dit geldt als jij onze adviezen voor onderhoud volgt en de weaves thuis op de juiste manier behandelt.

Wel adviseren wij altijd om de weave niet te kleuren, omdat de kwaliteit daarmee achteruitgaat en ze minder lang mee gaan dan de gegarandeerde termijn.

Ons eigen label: HER Weaves

Onze weaves zijn van extreem luxe kwaliteit. Ze zijn van 100% human hair en remy gesorteerd. Prachtig vol en niet droog of pluizig. Na een persoonlijke intake te plannen matchen wij de weaves voor 100% met jouw eigen haar, waardoor niemand jouw ‘little secret’ ziet. Wij bestellen na de intake de weaves speciaal voor jou. Tijdens de intake bepalen wij hoeveel gram weave jij nodig bent, welke lengte je wil en wat het beste past bij jouw ideaalbeeld. Wij bepalen de exacte kleur en maken een persoonlijke prijsberekening. Vanzelfsprekend beantwoorden wij ook al jouw vragen.

Binnen een paar dagen heb jij jouw ‘DREAM HAIR’.

Shop all your beauty favorites online

Shop all your beauty favorites online