Olaplex

‘PRETTY, PERFECT & HEALTHY HAIR WITH OLAPLEX’

Wat is en doet Olaplex?

Herken jij het ook? Droog en beschadigd haar dat snel afbreekt. Door het gebruik van styling tools, haarverf of simpelweg de zon beschadigt jouw haar. Het ziet er minder gezond en dof uit.

Wil jij weer een gezonde glanzende haardos met meer volume? Lees dan snel verder wat Olaplex voor jouw haar kan betekenen, zónder dat je jouw haar hoeft te laten knippen. We leggen je graag uit wat Olaplex is, wat het doet en hoe je het gebruikt.

Met de producten van Olaplex herstelt jouw haar van binnenuit. Haar is opgebouwd uit zwavelbruggen, die worden gevormd in het haarzakje. Deze zwavelbruggen bepalen de structuur van jouw haar: krullend, golvend of stijl haar.

Als je jouw haar kleurt of hete styling tools gebruikt, verandert de scheikundige structuur van jouw haar, waardoor het brozer wordt. Jouw haar kan ook beschadigd raken door de invloeden van uv-straling, zout- en chloorwater of door het kammen van je haar. Olaplex herstelt van binnenuit de zwavelbruggen. Het resultaat is blijvend, zelfs als je stopt met het gebruiken van dit product.

Had je tot nu toe geen oplossing, behalve het knippen van jouw haar, om jouw beschadigde haar weer gezond te maken? De gepatenteerde producten van Olaplex bieden uitkomst.

Olaplex bevat geen siliconen, olie, sulfaten, DEA en aldehyde. Veel celeberties, zoals Kylie Jenner, Drew Barrymore & Kim Kardashian, zijn al fan van Olaplex en gingen jou voor. De producten zijn ook nog eens vegan en niet getest op dieren.

What’s not to love?’

Wanneer en hoe gebruik je Olaplex?

Olaplex is geschikt voor alle haartypes en -lengtes en helpt met het: 

Wat is een bond?

Ons haar bevat miljoenen zwavelbruggen oftewel ‘bonds’. Deze verbindingen geven het haar structuur, sterkte en stabiliteit. Wanneer deze bruggen breken, leidt dit tot schade van jouw haar.

OLAPLEX herstelt beschadigd en aangetast haar door het van binnenuit te herstellen met ons gepatenteerde enkelvoudige ingrediënt,
bis-amino diglycol dimaleate.

Als alle zwavelbruggen intact zijn en op één lijn liggen, resulteert dit in gezond, mooi, glanzend en zacht haar.

Shop all your beauty favorites online

Shop all your beauty favorites online