Keratine Bonding / Wax Extensions

‘HER Avenue is in your hair’

Keratine Bonding / Wax Extensions

Keratine bonding/wax extensions zijn losse plukjes haar met aan de bovenkant een stukje wax, ook wel bonding of aanhechting genoemd. Dit stukje wax wordt kort verwarmd met een speciale extension tang waardoor het zacht en buigbaar wordt en makkelijk om een plukje van jouw eigen haar te ‘vouwen’ is. Wij adviseren de extensions altijd door een professional in te laten zetten én te verwijderen, zodat de extensions gedurende de draagtijd comfortabel zitten en er geen haarschade kan ontstaan.

Beschadigen keratine bondings/wax extensions je haar?

Wij garanderen dat onze extensions en onze manier van plaatsen niet schadelijk zijn voor jouw eigen haar. Ze worden professioneel ingezet en verwijderd.

Het is van belang dat jij het daarna zelf thuis goed verzorgt met de door ons geadviseerde producten. Wij plannen altijd na een aantal weken een tussentijdse check en geven jou vanzelfsprekend advies over hoe jij jouw haar en de extensions het best kunt verzorgen.

Hoe lang kan ik mijn extensions dragen?

Wij adviseren om de extensions elke 4 à 5 maanden te laten vervangen. Dit is afhankelijk van de dikte en sterkte van jouw eigen haar en hoe goed je het zelf in de tussentijd verzorgt. Na deze 4 à 5 maanden verwijderen wij ze op professionele wijze met een verwijdertang en speciale vloeistof die de aanhechting verpulverd. Zo ontstaat er geen schade aan jouw eigen haar.

Ons eigen label: HER Extensions

Wij werken met ons eigen label keratine bonding/wax extensions: HER extensions. HER Extensions bevat haarlijnen in 3 gradaties, van normale tot zeer luxe kwaliteit. Ze zijn van 100% human hair en remy gesorteerd. Prachtig vol en niet droog of pluizig.

Binnen een paar dagen heb jij jouw ‘DREAM HAIR’.

HER Extensions

Plan jouw persoonlijke intake gesprek. Tijdens deze intake bepalen wij de exacte kleur, lengte en de hoeveelheid extensions die nodig zijn om jouw haarwens te vervullen. Na het doorlopen van deze stappen volgt jouw persoonlijke prijsberekening. Wij zorgen er natuurlijk voor dat de extensions voor 100% matchen met jouw eigen haar waardoor niemand jouw ‘little secret’ ziet. Vanzelfsprekend beantwoorden wij ook al jouw vragen. Binnen een paar dagen heb jij jouw ‘DREAM HAIR’.

Shop all your beauty favorites online

Shop all your beauty favorites online