Jouw ultieme roze kapper ervaring bij HER Avenue

Bij HER Avenue in Coevorden en Meppel combineren we hoogwaardige haar- en beautybehandelingen met een unieke, roze inrichting. Onze salons bieden een luxe en ontspannende omgeving waar je kunt genieten van de beste verzorging voor jouw haar en uiterlijk.

Wat maakt HER Avenue de ultieme roze kapper?

Een unieke beleving

Onze salons zijn ingericht in een prachtige roze stijl, waardoor je je meteen welkom en speciaal voelt. Van de roze velvet stoelen tot de ronde spiegels en het waanzinnig mooie roze toilet, alles is ontworpen om jouw bezoek bijzonder te maken.

Hoogwaardige behandelingen

Bij HER Avenue bieden we een breed scala aan behandelingen, waaronder:

 • Extensions: Voor langer en voller haar, met verschillende technieken zoals micro keratine bondings en ice extensions.
 • Weaves: Voor een natuurlijke en volumineuze look.
 • Keratinebehandelingen: Voor glad en pluisvrij haar.
 • Olaplex: Voor het herstellen en versterken van beschadigd haar.
 • Haarkleuringen: Voor de nieuwste trends en technieken in haarkleuring, zoals highlights, babylights en balayage.

Persoonlijke aandacht en expertise

Bij HER Avenue staat persoonlijke aandacht centraal. Onze haarartiesten luisteren naar jouw wensen en geven advies op maat. We gebruiken alleen de beste producten van merken zoals Wella Professionals en Olaplex om ervoor te zorgen dat jouw haar de zorg krijgt die het verdient.

Geniet van de roze sfeer

Roze beleving

Bij HER Avenue draait alles om de roze beleving. Onze salons zijn een oase van rust en luxe, waar je kunt ontspannen en genieten van een verwenmoment voor jezelf. De roze velvet stoelen en ronde spiegels zorgen voor een unieke en stijlvolle omgeving.

Barista service

Naast onze hoogwaardige behandelingen bieden we ook een barista service. Geniet van een heerlijke roze cappuccino, latte macchiato of chai latte terwijl je wacht op je behandeling. Natuurlijk kan dat ook een rosé met roze topping zijn.

Onze salons in Coevorden en Meppel

HER Avenue heeft salons in zowel Coevorden als Meppel. Beide locaties bieden dezelfde hoogwaardige behandelingen en persoonlijke aandacht, maar elk met hun eigen unieke charme.

 • Coevorden: Onze salon in Coevorden is een oase van rust en luxe. Hier kun je ontspannen en genieten van een verwenmoment voor jezelf.
 • Meppel: De salon in Meppel biedt dezelfde luxe en kwaliteit, met een team van haarartiesten die klaar staan om jou te verwennen.

Waarom kiezen voor HER Avenue als jouw roze kapper?

 • Persoonlijke aandacht: Bij HER Avenue staat persoonlijke aandacht voorop. Onze haarartiesten luisteren naar jouw wensen en geven advies op maat.
 • Kwalitatieve producten: Wij werken met hoogwaardige merken zoals Wella Professionals en Olaplex om jouw haar de beste verzorging te geven.
 • Ervaren team: Ons team van haarartiesten heeft jarenlange ervaring en blijft continu op de hoogte van de laatste trends en technieken.

Ervaringen van onze klanten

Onze klanten zijn lovend over hun ervaringen bij HER Avenue:

 • Sophie uit Coevorden: “De roze inrichting van de salon is echt fantastisch. Het maakt het bezoek extra bijzonder. En mijn haar ziet er altijd geweldig uit na een behandeling.”
 • Lisa uit Meppel: “Ik kom hier al jaren en ben altijd tevreden. De haarartiesten luisteren echt naar wat je wilt en geven goed advies. En die roze cappuccino’s zijn heerlijk!”

Plan je bezoek aan de roze kapper

Ben je klaar voor een ultieme roze kapper ervaring? Bezoek HER Avenue in Coevorden of Meppel en laat je verwennen door ons ervaren team van haarartiesten. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek waarom HER Avenue de beste keuze is voor jouw haar- en beautybehandelingen.

Gun jezelf een speciaal moment

Bij HER Avenue draait alles om jou. Gun jezelf een speciaal moment in onze unieke roze salons en laat ons je helpen stralen. “Pink is not just a color, it is an attitude.” Tot snel bij HER Avenue, de ultieme roze kapper in Coevorden en Meppel!

Shop all your beauty favorites online

Shop all your beauty favorites online