Verwen jezelf bij HER Avenue: Een oase van schoonheid en luxe

Bij HER Avenue omarmen we jouw schoonheidsreis met een scala aan luxe behandelingen, waaronder extensions, weaves, keratine, Olaplex en op maat gemaakte kleurtransformaties. Onze salon biedt een uniek totaalconcept in Coevorden en Meppel, ontworpen om aan de behoeften van elke vrouw te voldoen en een serene en verjongende ervaring te bieden.

Onze salon, met het herkenbare witte HER Avenue-logo, staat symbool voor stijl en verfijning in Coevorden en Meppel. We zijn gespecialiseerd in het aanbieden van de nieuwste kapsels en behandelingen die aansluiten bij de altijd veranderende trends, zodat elke klant, jong, hip of ouder, zich fantastisch voelt na een bezoek aan onze salon. Plan zeker een feestje na je salonervaring; je verdient het!

Today is your day

HER Avenue is een toevluchtsoord exclusief voor dames, waar persoonlijke aandacht en verwennerij centraal staan. Jouw haarwensen zijn onze drijfveer, en onze ervaren stylisten excelleren in het leveren van uitzonderlijke diensten die zijn afgestemd op jouw wensen. Geniet van onze specialiteiten, van haarkleuringen tot keratinebehandelingen, extensions en weaves, allemaal ontworpen om jouw natuurlijke schoonheid te verbeteren.

Roze Paradijs

Laat je onderdompelen in de luxe van het Roze Paradijs van HER Avenue, waar elk detail zorgvuldig is samengesteld om je een droomachtige ervaring te bieden. Zak weg in onze weelderige roze fluwelen stoelen en voel je als royalty tijdens je transformatie. Onze wasruimtes bieden volledige privacy, wat zorgt voor een luxe en ononderbroken verwennerij.

Ervaar de Magie

Stap binnen in onze betoverende salon en word begroet door de verleidelijke geur van vers gezette koffie, vakkundig bereid door onze barista. Geniet van een roze cappuccino, latte macchiato of chai latte, of trakteer jezelf op een rosé met een roze topping – de keuze is aan jou. Terwijl je in onze roze ronde spiegels kijkt, bewonder je je reflectie en omarm je de schoonheid die van binnenuit straalt.

‘Pink is not just a color, it is an attitude’

Bij HER Avenue belichamen we de geest van roze – het is niet zomaar een kleur, maar een houding. Omarm het gevoel van kracht en zelfvertrouwen terwijl je geniet van de luxe omgeving van onze salon. Van onze prachtige roze themadecor tot ons Instagram-waardige roze toilet, elk moment bij HER Avenue is ontworpen om je te laten voelen als de prachtige godin die je bent.

Shop all your beauty favorites online

Shop all your beauty favorites online